Xbox: Fallout Brotherhood Of Steel (käytetty)

20,20 

Availability: Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Pelaajat liittyvät urheaan Brotherhood of Steeliin, jonka tehtävänä pitää yllä lakia ja järjestystä ydintuhon jälkeisessä Falloutin maailmassa. Zombie-, mutantti- ja muiden radioaktiivisten hörhölaumojen uhkaamana pelaajien on pakko käyttää kaikkia keinoja hyväkseen. Intensiiviset taistelustrategiat sisältävät lähitaistelua, ammuskeluja ja kaiken räjäyttämistä, jotta pelaajat suoriutuisivat huimaavasta tehtävästään: päihittää mutanttiarmeija ja pelastaa ihmisyyden viimeiset edellytykset lähes asumiskelvottomassa maailmassa. Tervetuloa erämaahan!

Ominaisuuksia:

– Perustuu Falloutin maailmaan, joka on tuttu suositusta PC –pelisarjasta. Tapahtumat sijoittuvat synkkään ydintuhon jälkeisen aikaan, jonka inspiraation lähteenä toimivat klassiset 50-luvun scifi -elokuvat.

– Yksinpelin lisäksi moninpeli yhteistömuotoisena.

– Kolme muokattavaa pelihahmoa, jokaisella omat ainutkertaiset erikoiskyvyt, voimat ja ominaisuudet kehitettävänä.

– Laumat radioaktiivisia mutantteja, olioita ja päähirviöitä hoidellaan pois päiviltä yli 50 lähitaistelu-, ampuma- ja räjähdysherkän aseen avulla.

– Automaattitähtäys antaa mahdollisuuden valita oikean kohteen nopeasti.

Lisätiedot

Varastopaikka

Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Postiluokka

Kirje

Kunto

Käytetty

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

Xbox

Alakategoria

Pelit

Genre

Roolipelit

Ean

5026102007827

Tuottaja

GIOTECK

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xbox: Fallout Brotherhood Of Steel (käytetty)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.