-30%

Xbox 360: Halo : Reach + Fable 3 (käytetty)

43,40  30,20 

Availability: Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Halo Reach + Fable 3 samassa paketissa!!
Bundle Copy ei vastaaa tuotekuvan tuotteita.

HALO REACH:

Planeetta Reach ja sen kaikki 700 miljoonaa asukasta ovat kuolleita. He eivät vain tiedä sitä vielä. Murhenäytelmä saa alkunsa, kun kaukana olevan tutka-aseman lähetykset katkeavat. Tämä ei ole mitenkään tavatonta, sillä Reachissa majailevat separatistit ovat väsyneet UNSC:n tapaan hoitaa asioita ja tekevät moisia partisaani-iskuja vähän väliä. Rutiinitarkistukselle lähetetään pieni armeijan osasto, mutta kun kyseisiin sotilaisiinkin menetetään yhteys, UNSC ottaa asian vakavasti.

Paikalle lähetetään Noble-ryhmä eli kuusi Spartan III -sotilasta, maan eliittiä edustavaa kyborgisoturia, ajamaan mokomat kapinalliset karkusalle. Näistä supersotilaista yksi on tietysti pelaaja, nuori ja kokematon luutnantti, joka ottaa aiemmassa taistelussa kadonneen sotilaan paikan. Saavuttuaan kohdealueelle ei kestä kauaa huomata, että tilanne on vakavampi kuin luultiin. Vaikka tutka-aseman liepeillä on runsaasti vanhojen uudisraivaajien asumuksia, koko tienoo on täysin autio. Missään ei näy ainuttakaan elonmerkkiä, ja on aivan haudanhiljaista.

FABLE III:

Fable III on uusin osa Xbox 360:n kiitettyyn yksinoikeuspelisarjaan. Vanhat ja uudet fanit pääsevät osallistumaan monipolviseen seikkailuun, jossa valtaistuimen tavoittelu on vain alku uskomattomalle matkalle. Fable II:n tapahtumista on kulunut viisi vuosikymmentä. Albionin kuningaskunta on kokenut teollisen vallankumouksen, mutta sen kohtalo on vaakalaudalla.

Sinut kutsutaan taistelemaan kansasi puolesta ja pääset nousemaan valtaistuimelle, mutta pian vastassa ovat kruunun puolustamisen ankarat realiteetit. Tarinan aikana tekemäsi valinnat vaikuttavat ympäröivään maailmaan. Voit valita motiiviksesi yleisen hyvän tai oman edun tavoittelun. Millainen sinusta tulee? Ryhdytkö kapinalliseksi vai samanlaiseksi tyranniksi, jota vastaan aiemmin taistelit? Vai tuleeko sinusta kaikkien aikojen mahtavin hallitsija?

Fable III tulee olemaan uusi, tuore ja erilainen, lupaili Lionhead Studiosin Peter Molyneux.

Molyneux aikoo uusia perinteisen roolipelin käsitteen ja heittää vanhat roolipelimekaniikat roskikseen.

Olemme käyttäneet paljon aikaa miettiäksemme miten voisimme innovoida pelattavuutta ja kehittää Fablen maailmaa. Olen varma siitä, etteivät pelaajat todellakaan pysty arvaamaan mitä olemme suunnitelleet.

Tarina sijoittuu viisikymmentä vuotta Fable II:n jälkeen. Pelaaja on edellisen pelin sankarin lapsi, joka on Albionin kuningaskunnan hallitsija.

Haluan pelaajien saavan jonkinlaisen käsityksen siitä, millaista on olla valtias.

Päätöksesi ja uhrauksesi haastavat moraaliasi ja voivat vaikuttaa koko kuningaskuntaan.

Lisätiedot

Varastopaikka

Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Postiluokka

Kirje

Kunto

Käytetty

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

Xbox 360

Alakategoria

Pelit

Genre

Action & Seikkailu

Ean

E3H+00053

Tuottaja

GIOTECK

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xbox 360: Halo : Reach + Fable 3 (käytetty)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.