Retro: MotoGP N-gage

14,70 

Nopeutta. Tunteita. Innovaatiota.

Availability: Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Nopeutta. Tunteita. Innovaatiota. Koko MotoGP 2013 kausi. Graafisesti ylivertainen. Kaikki olennaiset elementit sekoitettuna adrenaliinintäytteiseen kokemukseen kuvastavat hyvin uutta MotoGP 13 -peliä. Milestonen uusin projekti antaa pelaajan kokea vuoden 2013 ajokauden oikean MotoGp -kuskin silmin genren huippukärkeä edustavien grafiikoiden kera. Pelin päämoodit ovat: Official MotoGP, Career ja Multiplayer. Official MotoGP -moodi tarjoaa pelaajille mahdollisuuden kokea vuoden 2013 mestaruuskisat, kokeilla yksinoikeudella IRTA -testiä tai todistaa kykynsä Quick Race -kilvassa. Uudistunut Career -moodi istuttaa pelaajan aidosti kuskin saappaisiin ja se kestää kauden ensimmäisestä kisasta aina viimeiseen saakka. Kyseiseiseen pelimoodiin on myös sekoitettu kolmannen ja ensimmäisen persoonan pelielementtejä. Multiplayer -moodissa voi herättää henkiin oikean elämän innoittamia MotoGP:n klassisia hetkiä, jotka pitävät fanit tiukasti liimattuina sohviinsa.

MotoGP 13 sisältää kaikki 2013 MotoGP -kauden radat ja kuskit. Pelissä käytetään myös uutta pelimoottoria, jonka avulla Milestone pystää hallitsemaan grafiikkaa, fysiikkaa, moottoripyöriä, ympäristön mallinnusta ja peliääniä.

Lisätiedot

Varastopaikka

Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Postiluokka

Kirje

Kunto

Uusi

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

Retro

Alakategoria

Pelit

Genre

Autopelit

Ean

8059617101190

Tuottaja

GIOTECK

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Retro: MotoGP N-gage”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.