Xbox 360: Gears of War 2 (käytetty)

8,70 

Xbox 360:n parhaaksikin peliksi ylistetty Gears of War 2.

Availability: Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Gears of War 2 on suuresti odotettu jatko-osa 4,7 miljoonaa kappaletta myyneeseen taktiseen toimintapeliin, joka on yksi historian suosituimmista Xbox 360 -peleistä. Gears of War 2 alkaa puoli vuotta Gears of Warin tapahtumien jälkeen ja syöksee pelaajan keskelle raastavaa selviytymiskamppailua, jossa ihmiskuntaa uhkaa painajaismainen maankuoren alla vaaniva Locust Horde.

Alamaailman oliot, Locust Horde, ovat vastassa tässä tiukassa taistelussa. Pelaajat jatkavat Delta joukkojen Marcus Fenix hahmossa toiminnallisissa tehtävissä. Pelin grafiikka on saanut kehitystä ja se on nyt, jos mahdollista, jopa paremman näköistä kuin ykkösosassa.

Toiminnot:
* Suurempi, parempi, julmaa räiskintää. Gears of War 2 on rakennettu ykkösosan hyväksi kehuttujen toiminnallisuuksiensa pohjalta. Pelin laajuus on suurempi kuin aikaisemmassa versiossa. Uusia hahmoja on paljon kuten myös aseita. Viholliset ovat härskimpiä ja enemmän ennalta-arvaamattomampia. Ajoneuvot ovat kehittyneet ja samalla kasvaneet. Peliä on kehitetty jokaisesta näkökulmasta. Pelaaja saa paljon sisällisemmän kokemuksen toimintapläjäyksistä. Kaiken kaikkiaan Gears of War 2 on tehty enemmän ”Badass” meiningillä!
* Grafiikkaa kehutaan monissa peleissä, että nyt on makeaa ja ennennäkemätöntä, mutta odota kun näet tämän.. Jotain kuvaa grafiikan kehityksestä näet alla olevista kuvakaappauksista, mistä monet ovat suoraan pelistä. Grafiikan parannuksen on mahdollistanut Unreal Engine 3, josta nyt vasta aletaan ottamaan tehoja irti. Tehojen lisäys näkyy myös vihollisten määrässä. Ennen jouduttiin karsimaan yhdessä ruudussa olevien vihollisten määrää, kun eivät tehot riittäneet, mutta nyt tehokkaammalla moottorilla on mahdollistettu entistä enemmän tapahtumia samaan ruutuun.
* Tarina vetää puoleensa. Voi olla vaikea lopettaa pelaamista kesken. Tarinaan on saatu nyt enemmän syvyyttä. Kerrotaan taustoja niin, että tiedät miksi mitäkin nyt tehdään. Ei kuitenkaan niin kuin MGS 3 pelissä, että voit taustademojen välillä käydä keittämässä vaikka kahvit odotellessa.
* Xbox Live tarjoaa taas uutta, uusia toimintoja ja tietenkin uusia aseita. Tarjolla on toisia pelaajia vastaan olevia taisteluita ja sitten perinteistä co-op menoa. Moninpelikentät ovat kanssa saaneet uusia muotoja kuten voit tulla mukaan milloin vaan tai sitten poistua pelistä silloin kun haluat.

Huom! Tuote kuvasta poiketen Classics-kotelossa.

Lisätiedot

Varastopaikka

Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Postiluokka

Kirje

Kunto

Käytetty

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

Xbox 360

Alakategoria

Pelit

Genre

Räiskintä

Ean

0882224721158

Tuottaja

GIOTECK

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xbox 360: Gears of War 2 (käytetty)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.