Xbox 360: Fable II (käytetty)

10,70 

Xbox 360:n loistava ja useaan otteeseen kehuttu Fable 2.

Availability: Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Mennään ajassa 500 vuotta eteenpäin alkuperäisestä pelistä…

Fable 2 tarjoaa enemmän vaihtoehtoja ja piirteitä. Fable 2 tekee mahdolliseksi pelata omaa elämää, jolloin jokainen ratkaisu minkä teet, muokkaa sinua ja pelin etenemistä.

Valintoja, seuraamuksia. Innovatiivinen pelattavuus, joka esiteltiin ensimmäisen kerran Fable 1:ssä, antoi pelaajille mahdollisuuden ensimmäistä kertaa kokea todellisen interaktiivisen maailman. Fable 2 laajentaa kokemusta vanhan xbox:n ajoista lisäämällä uskomattomia uusia toimintoja ja antamalla laajemman, monimuotoisemman valtakunnan, jossa pelaaja pääsee elämään maailmassa, jossa valinnoilla on myös vaikutusta. Pelissä pääset valitsemaan henkilösi sukupuolen. Pääset menemään naimisiin, tehdä lapsia ja elämään aivan kuten itse haluat. Kaikella tekemilläsi valinnoilla on vaikutus pelin etenemiseen.

Maa kaukana jossain… Pääset uudelleen vierailemaan laajennettuun Albion maailmaan eli 500 vuotta ensimmäisen Fablen jälkeen. Maailma on täysin vapaa ja pääset liikkumaan missä haluat. Oikealla hinnalla kaikki talot, parakit, vankityrmät tai linnat ovat myynnissä. Pelaajat todistavat maailman kehittymisen ja kasvamisen ja tekemiensä tekojen seuraukset.

Taistelun helppous. Fable II esittelee uuden taistelujärjestelmän, joka on suunniteltu antamaan pelaajille todella mahdollisuus käyttää käsiaseita, kuten niitä on tarkoitettu käytettävän. Käsiaseita löytyy miekkoja, nuijia, jalkajousia ja aseita. Aseena on käytettävissä myös uusi loitsu järjestelmä. Kaikkia taistelujärjestelmiä voi sekoittaa keskenään ja yhdistellä erilaisiksi liikeyhdistelmiksi. Jokaisella voi olla oma eri nappi ohjaimessasi.

Sankarin paras kaveri. Maata mullistava lisä peliin on kokonaisuuteen kuuluva rakkaus Fable 2:en. Pelaajan kumppanina kulkee koira, joka opastaa ja suojelee pelaajaa. Sinun tulee syöttää koiraa ja pitää siitä huolta.

Koe uusi maailma yhdessä kaverisi kanssa. Nyt pääset pelaamaan Fable II:sta myös kaverisi kanssa. Pelissä esitellään co-op tila, jossa voitte yhdessä seikkailla Fable 2:n maailmassa.

Lisätiedot

Varastopaikka

Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Postiluokka

Kirje

Kunto

Käytetty

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

Xbox 360

Alakategoria

Pelit

Genre

Action & Seikkailu

Ean

0882224719674

Tuottaja

GIOTECK

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xbox 360: Fable II (käytetty)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.