PS2: Ski Racing 2006 (käytetty)

10,20 

Availability: Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

JoWoodin kehittämä upea alppihiihtopeli jatkuu kaudella 2006.
Alppihiihdosta on nousemassa uusi suomalaisten suosikkilaji menestyksen mötä. Nyt on mahdollista kokea itse vauhdin huuma läpi koko maailmancup-sirkuksen. Mukana kovimmat laskijat ja kaikki kauden 2005/2006 mc-osakilpailut ja radat. Hyppää Kalle Palanderin, Bode Millerin tai Hermann Maierin kyytiin ja testaa onko sinusta hallitsemaan äärimmäistä vauhtia maailman vaativimmilla rinteillä.
Peli on virallisesti FIS-lisenssoitu. Mukana kaikki maailmancupin osakilpailut ja yli 15 huippulaskijaa. Ensimmäisen ja kolmannen persooonan kamerakulma. Useita eri pelimuotoja, mm. maailmancup-, harjoittelu- ja ura -tila. Kaikki kilpailulajit: pujottelu, suurpujottelu, SuperG, söksylasku sekä uutuutena alppiyhdistetty.
Parannettu grafiikka ja kehittynyt animaatio vievät laskijoiden liikkeet uudelle tasolle. Kaikki kauden 2005/2006 radat. Autenttiset radat pohjautuvat viralliseen GPS-dataan. Kolme vaikeustasoa, mös täysi simulaatio vaativimmille pelaajille. Pelaa verkossa maailmancupia jopa 32 pelaajan kesken.
Suomen versiossa on kannessa Kalle Palander. Ski Racing 2006 on näyttävästi esillä mm. Skimbaajassa ja SkiExpo -messuilla.

Lisätiedot

Varastopaikka

Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Postiluokka

Kirje

Kunto

Käytetty

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PS2

Alakategoria

Pelit

Genre

Urheilu & Fitness

Ean

5743211748686

Tuottaja

GIOTECK

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PS2: Ski Racing 2006 (käytetty)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.