HOT

Kahvi tai Tee

1,00 

Availability: Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Jura E80 -kahviautomaatilla laadukkaista Kaffa Roastery Espresso Inferno-kahvipavuista jauhettu ja keitetty maukas kahvi. Nautittavaksi myymälässämme joko ilmaista PlayStation VR-testilaitteistoamme käyttäessä tai Game House Arcade-tilan laajaa pelivalikoimaa pelaillessa. Myymälästä saat pelihetkiin kahvin kyyntipojaksi myös snacksit – mikä sen parempi tapa nauttia Arcade-tilan PS1, NES, SNES, PS4 Pro (x2, kiinni laadukkaassa 65 tuuman 4K näytössä), Nintendo Switch, Retro Arcadesta, Flippereistä ja muista laitteista!Huom – ei verkkomyyntiin! 🙂

Lisätiedot

Varastopaikka

Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Postiluokka

Ilmainen toimitus

Kunto

Uusi

Kategoria

Muut

Ean

1293892390984

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kahvi tai Tee”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.