PS4: RICO

25,80 

Availability: Ennakkotilaus! Tuote pyritään toimittamaan kotiin julkaisupäiväksi 21.06.2019. Ennakkovaratun tuotteen voit myös noutaa heti julkaisupäivänä myymälästämme.

Kuvaus

Kaksi poliisia, yksi tapaus ja vain 24 tuntia napata syylliset… saatko suoritettua elämäsi pidätyksen?

Ryhdy arvaamattomaksi rikospoliisiksi ja kohtaa rikollisjengejä tässä jännittävässä proseduraalisesti luodussa toimintaelokuvaräiskinnässä.

Liity riveihin kaverin kanssa verkossa tai paikallisesti, ja napatkaa rikolliset poliisikaveruksina!
Osana RICO-joukkoja tehtäväsi on selkeä mene paikan päälle, hoitele rikolliset ja häivy.

Kuulostaa helpolta, mutta ei ole – proseduraalisesti luodut tapaukset tarkoittavat, ettet koskaan tiedä kuka tai mitä on odottamassa sinua.

Valitse varusteesi ja käytä yllätysetua päästäksesi vihollistesi niskan päälle.

Avaa uusia aseita, tehtävätyyppejä ja kykyjä, tai sukella päivittäiseen peliin ja katso kuinka korkealle pääset poliisisijoituksissa!
1-2 pelaajaa.

Lisätiedot

Varastopaikka

Ennakkotilaus! Tuote pyritään toimittamaan kotiin julkaisupäiväksi 21.06.2019. Ennakkovaratun tuotteen voit myös noutaa heti julkaisupäivänä myymälästämme.

Postiluokka

Kirje

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PS4

Alakategoria

Pelit

Genre

Räiskintä

Ean

5060102955436

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PS4: RICO”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.