Switch: Attack on Titan 2  – A.O.T. 2

51,60 

Availability: Tilaustuote, toimitusaika n. 1-3 viikkoa

Kuvaus

Attack on Titan 2 keskittyy animaatiosarjan toisen tuotantokauden tapahtumien ympärillä toiminnantäytteisellä ja taktisella otteella. Pelaajat pääsevät teurastamaan ihmissyöjätitaaneja jopa 30 eri pelattavien hahmojen saappaissa. Hahmoista mukana ovat muun muassa Eren Jaeger, Mikasa Ackerman, Armin Arlert, Levi, Miche Zacharias sekä Nanaba. Innokkaimmat voivat myös kustomoida oman Scout-nimeä tottelevan hahmon. Pelin uudistuksia ovat mm. alasti kekkuloivien ja aiempaa pelottavampien titaanien heikkouksien tutkailuun sopiva kaukoputki.

Lisätiedot

Varastopaikka

Tilaustuote, toimitusaika n. 1-3 viikkoa

Postiluokka

Kirje

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

Switch

Alakategoria

Pelit

Genre

Action & Seikkailu

Ean

5060327534393

Tuottaja

Koei Tecmo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Switch: Attack on Titan 2  – A.O.T. 2”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.