HOT

PS4: The Sims 4

41,70 

Availability: Tilaustuote, toimitusaika n. 1-2 viikkoa

Kuvaus

Tervetuloa The Sims 4 -peliin, tähän odotettuun elämäsimulaatioon, joka antaa sinun pelata elämällä paremmin kuin koskaan aikaisemmin. The Sims 4 -pelissä voit luoda uusia älykkäitä ja tunteikkaita simejä. Koe täysin uudet intuitiiviset ja hauskat luomistyökalut, joilla voit muokata simejäsi ja rakentaa ainutlaatuisia koteja. Ohjaa simiesi mieltä, kehoa ja sydäntä, ja herätä tarinasi henkiin.

Lisätiedot

Varastopaikka

Tilaustuote, toimitusaika n. 1-2 viikkoa

Postiluokka

Kirje

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PS4

Alakategoria

Pelit

Genre

Simulaattorit

Ean

5035223122401

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PS4: The Sims 4”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.