-14%

Catan – Löytöretket ja Merirosvot

50,40  43,40 

Availability: Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Kuvaus

Catan – Löytöretket ja Merirosvot on uusi lisäosa Cataniin. Pelaamiseen tarvitaan Catan-peruspeli, mutta ei muita lisäosia.

Pääosassa on Catanin neuvoston antamien tehtävien täyttäminen löytöretkeilemällä. Toisin kuin Merenkävijöissä, nyt ei rakennetakaan meriyhteyksiä, vaan kuljetetaan muita pelinappuloita laivojen kyydissä saarten välillä Miehistöä kuljetetaan valtaamaan merirosvoleirejä ja käymään maustekauppaa, ja kalansaaliita kuljetetaan apajilta Catanin neuvostolle.

Lisäosa mahdollistaa myös kaksinpelin. Jos et saa nopista resurssia, saat kolikon. Vuorollasi voit vaihtaa 2 kolikkoa haluamaasi resurssiin.

Tämä lisäosa tuo Cataniin 5 uutta skenaariota, paljon uusia ominaisuuksia, ja tarjoaa vaihtelevan ja haastavan pelikokemuksen.
Sisältö:

24 maastolaattaa
11 merilaattaa
14 kehyspalaa
12 numerolaattaa
6 merirosvoleiriä
3 tehtävälaattaa
3 voittopistekorttia
76 kolikkoa
88 pelinappulaa
6 kalaparvea
24 maustesäkkiä
4 rakennuskustannuskorttia
10 lajittelupussia
10 lajittelulaattaa
säännöt

Lisätiedot

Varastopaikka

Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Postiluokka

Paketti

Kunto

Uusi

Kategoria

Lautapelit

Tuoteryhma

Aikuisten pelit

Ean

6430018274133

Tuottaja

GIOTECK

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Catan – Löytöretket ja Merirosvot”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.