-84%

PS4: FIFA 16 (käytetty)

35,60  5,80 

FIFA 16 uudistuu läpi koko pelikentän tarjoten tasapainoisen, autenttisen ja jännittävän futiskokemuksen.

Availability: Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Ennakkotilaajan etu: Saat täyden FIFA 16 -pelin mukana jopa 15 FUT Gold -pakettia, jotka auttavat starttaamaan oman Ultimate Team -kautesi! 15 FIFA Ultimate Team Gold -paketteja saat yhden paketin viikossa 15 viikon ajan. Rajoitettu erä!

FIFA 16 uudistuu läpi koko pelikentän tarjoten tasapainoisen, autenttisen ja jännittävän futiskokemuksen, joka antaa sinun pelata omalla tavallasi – ja kilpailla korkeammalla tasolla. Mukana täysin uusia tapoja pelata!

INNOVAATIOITA LÄPI PELIKENTÄN

Confidence in Defending

* Ketterää puolustusta — 25 uuden puolustusliikesarjan myötä puolustajat ovat entistä ketterämpiä ja seuraavat hyökkääviä vastustajia. Puolustajat voivat saumattomasti sulkea tilan ja muuttaa suuntaa käyttämällä keinuaskelia, luoden tasapaina 1v1 tilanteisiin. Parempi kiihtyvyys ja suurempi liikkumisvapaus auttaa puolustajia pysymään vastustajien kintereillä.

* Puolusta yhteistyössä – Joukkuetorverisi kattavat aukkoja kun suljet hyökkääjää. Uusi puolustuksen tekoäly antaa pelaajille parempaa tietämystä kentällä olevista vaarallisista kohdista pallon ja vastustajan suhteen. Joukkuetoverisi seuraavat peliä pyrkien estämään vastustajien hyökkäysjuoksut ja erilaiset hyökkäyskulmat.

* Uudistuneet taklaukset – Täysin uudet taklauskäyttäytymismallit tarjoavat aivan uusia vaihtoehtoja pallonhallintaan. Upouusi liukutaklausjärjestelmä mahdollistaa nopean taklauksen ja pallonhallinnan ottamisen. Mukana on huikea valikoima erilaisia taklausvaihtoehtoja, kuten Fake Tackles, In Air Standing Tackles ja Full Body Tackles. Taklaukset ovat entistäkin palkitsevampia ja reagoivempia FIFA 16 -pelissä.

Control in Midfield

* Älykästä estämistä – Ohjaa keskikenttää uuden Interception Intelligence -keskeytyslogiikan avulla. Se mahdollistaa vastapuolen vaihtoehtojen estämisen ja vaarallisten syöttöreittien sulkemisen. Tämä luo entistäkin harkitumman ja autenttisemman keskikentän. FIFA 16 -peliä varten uudelleen kirjoitettu Interception Intelligencea voidaan säätää Player Instructions -valikossa, jolloin voit määritellä miten aggressiivisesti joukkuetoverisi pyrkivät pallon perään. Pystyt hallitsemaan täydellisesti keskikentän pelinrakennusta.

* Syötä tarkoituksella – FIFA 16 esittelee mullistavan Passing with Purpose -syöttöjärjestelmän. Nyt voit tehdä teräviä ja napakoita syöttöjä, jotka löytävät tarkasti joukkuetovereidesi luokse. Käytä uutta painikemekaniikkaa ja syötä pallot joukkuetovereillesi mitä ahtaimpiin tiloihin avataksesi uusia hyökkäysmahdollisuuksia. Passing with Purpose tasapainottaa Interception Intelligenceä luomalla aidon futiskokemuksen, jossa on riskit/hyödyt palloa liikutettaessa.

Moments of Magic

* No Touch Dribbling – Lionel Messi liikekaapattiin innovatiivisen pallonkäsittelyjärjestelmän luomiseksi. Se tarjoaa pelaajille vapauden päättää ei vain miten vaan myös milloin he haluavat koskea palloon. Nyt voit ostaa aikaa juoksemalla pallon kanssa, voit harhauttaa ja iskeä puolustuksella aivan kuten Messi tekee kun hän on parhaimmillaan. Osta aikaa käyttämällä No Touch Dribblingiä ja mahdollista joukkuetovereiden juoksut, ohjaa pelin tempoa, puolustusta ja luo Moments of Magic -hetkiä. Tämä mullistaa 1v1 skenaarion ja tarjoaa pelaajille enemmän mahdollisuuksia hyökkäyksiin kuin koskaan aikaisemmin.

* Dynaamiset ylitykset –FIFA 16 ylitykset muuttavat sitä tapaa, jolla juoksija ja häntä vastaantuleva joukkuetoveri lähestyvät palloa. Juoksijat lähestyvät palloa realistisilla ja palkitsevilla juoksuanimaatioilla, samalla kun pallo ohjaa vastaantulevien pelaajien juoksua hyödyntäen näiden liikettä lopullisen iskun tekemiseen. Uusi ristikohdennus tarkoittaa, että hyökkääjät kohtaavat pallon juostessa ja pistävät puolustuksen hankalaan tilanteeseen samalla kun entistä enemmän palloja saadaan pelattuaa takalinjalle.

* Kliiniset viimeistelyt– Clinical Finishing antaa pelaajille uudenlaista ymmärrystä siitä, minne iskeä jotta saa tehtyä viimeistelyn ammattimaiseen tapaan. Pelaajat huomaavat enemmän maaleja ja autenttisia liikeratoja. Dyynaaset vauhdit ja potkujen liikeradat tekevät maaliponnisteluista entistäkin jännittävämpiä.

KILPAILE KORKEAMMALLA TASOLLA

* FIFA Trainer – Olit sitten EA SPORTS FIFA ekspertti tai ensikertalainen, niin FIFA Trainer auttaa sinua tunnistamaan potentiaalisi. Opi pelatessasi graafisen opastuksen (HUD) avulla, joka kertoo pelimahdollisuuksista riippuen sijainnistasi kentällä ja opastuksen asetuksesta (automaattinen vai manuaalinen). Peruskäskyt auttavat alkuun samalla kun syvemmät vinkit parantavat edistyneempien pelaajien taitoja. On kuin vierelläsi olisi kokoajan pelin ekspertti auttamassa.

* Skill Games: Basic Level – Uusi Skill Games taso auttaa pääsemään alkuun, jos olet uusi EA SPORTS FIFA -sarjan pelaaja.

UUSIA TAPOJA PELATA

* Naisten maajoukkueet – Nyt voit ensimmäistä kertaa koko EA SPORTS FIFA -sarjan historiassa pelata 12 naisten maajoukkueella sekä online että offline useissa eri pelimoodeissa. Tämä autenttinen FIFA-lisäys tarjoaa faneille täysin uusia tapoja pelata. Rakensimme uniikkeja animaatioita ja 3D pelaajamallinnuksia ja teimme myös liikkeentunnistustaltiointeja USA: naisten maajoukkueen huippupelaajista tuodaksemme peliin aivan uudenlaisen tavan liikkua. Naisjoukkueilla voi pelata Kick Off, Offline Tournament ja Online Friendly Matches -moodeissa.

Lisätiedot

Varastopaikka

Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Postiluokka

Kirje

Kunto

Käytetty

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PS4

Alakategoria

Pelit

Genre

Urheilu

Ean

5035225112875

Tuottaja

Electronic Arts

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PS4: FIFA 16 (käytetty)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.