PS4: The Station Deluxe Edition

31,70 

Availability: Ennakkotilaus! Tuote pyritään toimittamaan kotiin julkaisupäiväksi 28.06.2019. Ennakkovaratun tuotteen voit myös noutaa heti julkaisupäivänä myymälästämme.
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

The Station on ensimmäisen persoonan scifimysteeri, joka tapahtuu älykästä muukalaissivilisaatiota tutkimaan lähetetyllä avaruusasemalla. Pelaajat omaksuvat tiedusteluasiantuntijan roolin ja heidän tarvitsee ratkaista arvoitus, joka päättää kahden kulttuurin kohtalon.Miten sinä reagoisit, jos löytäisimme tietoisen kulttuurin ulkoavaruudesta ja se haastaisi kaiken, mitä tiedämme biologiasta, kemiasta, fysiikasta ja uskonnosta sekä antaisi vastauksen kysymyksiin, joita ihminen on kysynyt kautta historian?Entäpä jos tällainen muukalaismaailma olisikin löydettäessä sisällissodan kourissa?Koska mahdolliset palkinnot painavat vaakakupissa enemmän kuin riskit, näkymättömissä pysyvä avaruusasema ja sen pieni, kolmen hengen miehistö asettuu tutkimaan muukalaissivistystä etsien keinoja rauhanomaisten suhteiden luomiseksi.Tiedusteluasiantuntija lähetetään selvittämään, mitä on tapahtunut, mutta hän ei pysty ottamaan yhteyttä miehistöön.Tervetuloa Asemalle.Tämän tuotteen pelaamiseen tarvitaan PlayStation VR ja PlayStation Camera.

Lisätiedot

Varastopaikka

Ennakkotilaus! Tuote pyritään toimittamaan kotiin julkaisupäiväksi 28.06.2019. Ennakkovaratun tuotteen voit myös noutaa heti julkaisupäivänä myymälästämme.

Postiluokka

Kirje

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PS4

Alakategoria

Pelit

Genre

Roolipelit

Ean

5060522092292

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PS4: The Station Deluxe Edition”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.