Switch: SEGA MegaDrive Mini 6-Button Arcade USB Blue

30,40 

Availability: Ennakkotilaus! Tuote pyritään toimittamaan kotiin julkaisupäiväksi 31.08.2019. Ennakkovaratun tuotteen voit myös noutaa heti julkaisupäivänä myymälästämme.
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Virallinen SEGA lisensoitu USB-peliohjain, joka sopii PC, MAC, Steam, Nintendo Switch ja SEGA MegaDrive Mini –laitteisiin.Kuusi näppäintä ja kolme metriä pitkä johto.Saatavana sinisenä ja mustana.

Lisätiedot

Varastopaikka

Ennakkotilaus! Tuote pyritään toimittamaan kotiin julkaisupäiväksi 31.08.2019. Ennakkovaratun tuotteen voit myös noutaa heti julkaisupäivänä myymälästämme.

Postiluokka

Paketti

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

Switch

Alakategoria

Ohjaimet

Ean

7350002937242

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Switch: SEGA MegaDrive Mini 6-Button Arcade USB Blue”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.