PS2: Panzer Elite Action Fields Of Glory (käytetty)

6,79 

Availability: Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Toisen maailmansodan taistelukenttien hallitsevin elementti. Tappava yhdistelmä terästä ja tulivoimaa. Kaikkien sotilaiden painajainen, nuo kolisevat teräshirviöt.
Panzer Elite Action seuraa kolmen vaunukomentajan ja heidän miehistönsä tarinaa läpi 2. maailmansodan kovimpien taistelukenttien.
Puolan ja Ranskan taistelumenestyksen huumaama saksalaiskomentaja joutuu itärintamalle keskelle Stalingradin ratkaisutaisteluja.
Tapaamme venäläiskomentajan, joka epätoivon vimmalla puolustaa Stalingradia ja hänen mukanaan pääsemme massiiviseen Kurskin panssarivaunutaisteluun.
Amerikkalaiskomentaja liittyy sotaan Normandian maihinnousussa. Torjuttuaan saksalaisten rajun vastahyökkäyksen Ardenneilla Bulgen taistelussa hän etenee voitokkaasti aina Reinille asti.
Komenna tankkia läpi 18 tehtävän kolmessa kampanjassa ja koe 2. maailmansodan suurimmat taistelut – Stalingradista Kurskiin ja Normandiaan. Nopeatempoinen toimintapeli, joka vie keskelle taistelukenttiä.
Tunne 30 terästonnin raaka voima ja jyrää tasaiseksi kaikki mahdollinen. Jopa 32 pelaajan moninpeli. Komenna omaa ryhmääsi ja valitse oikea strategia. Uusien karttojen ja ajoneuvojen latausmahdollisuus.

Lisätiedot

Varastopaikka

Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Postiluokka

Kirje

Kunto

Käytetty

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PS2

Alakategoria

Pelit

Genre

Räiskintä

Ean

9006113001959

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PS2: Panzer Elite Action Fields Of Glory (käytetty)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.