Kuvaus

Nintendo on esitellyt uuden version suositusta Nintendo Switch -konsolistaan. Switch Lite on suunniteltu yksinomaan kannettavaksi pelikonsoliksi.

Nintendo Switch Lite on alkuperäistä Switchiä kevyempi ja pienempi, eikä siinä ole erikseen irrotettavia Joy-Con-ohjeimia. Lisäksi sen vasemmalla puolella on perinteinen ristiohjain erillisten nuolipainikkeiden sijaan. Myös HD Rumble -toiminto sekä infrapunalähetin on Litestä karsittu pois.

Lisätiedot

Varastopaikka

Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Postiluokka

Paketti

Kunto

Uusi & Käytetty

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

Switch

Alakategoria

Konsolit

Ean

0045496452711

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Switch: Nintendo Switch Lite – Turkoosi”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.