PS3: Fallout: New Vegas (käytetty)

10,80 

Löydä itsesi jälki-apokalyptisesta Las Vegasista, vuoden 2077 lokakuussa alkaneen ydinsodan tuhoamasta maailmasta.

Availability: Tilaustuote, toimitusaika ei vahvistettu, kysy saatavuutta (puh. 010-022 31)

Kuvaus

Peli sijoittuu jälki-apokalyptiseen Las Vegasiin, vuoden 2077 lokakuun 23. päivänä alkaneen ydinsodan, lyhyestä, vain kahden tunnin kestosta huolimatta, tuhoamaan maailmaan. Ennen kuin suuri sota muuttui resurssisodiksi, jonka aikana YK hajaantui, vitsaus teki Yhdysvalloista vainoharhaisen ja Kanada haltuunotettiin. Las Vegasin kaupunki, kuitenkin, selvisi melko pienillä vahingoilla, ja suuri osa rakennuksista pysyivät yhdessä osassa. Hoover Dam tarjoaa sähkön ja veden kaupungille.

Tarina jatkaa jonkin verran pelejä Fallout ja Fallout 2, mutta ei mitenkään liity Fallout 3:een.

Fallout: New Vegas alkaa vuonna 2280, kolme vuotta Fallout 3:sen, ja 41 vuotta Fallout 2:sen jälkeen, asettaen New Vegasin pisimmälle ajassa. New Californian tasavalta (New California Republic, NCR) toimii juonen yhtenä pääosallisena, NCR:än, Caesars Legion Slaversien ja paikkallisten New Vegasin asukkaiden riidellessä.

Pelaaja toimii lähettinä, joka jätettiin kuolemaan matalaan hautaan Mojaven aavikolle, josta robotti nimeltään Victor löytää hänet. Tämän jälkeen pelaaja löytää itsensä pienestä Goodspringsin kylästä, jossa asuva tohtori Mitchell on parantanut pelihahmon. Pelaajan “päätehtävänä” on tästä eteenpäin selvittää kuka ampui häntä ja mitä paketissa joka hänen piti viedä oli.

Ominaisuudet
* Pelaaja voi edelleen pyytää mukaansa seuraajia ja kumppaneita jotka auttavat pelaajaa taisteluissa. Tätä ominaisuutta on kuitenkin paranneltu ja pelaajalla on nyt käytettävissä “komennus-valikko”, jossa on muun muassa vaihtoehtoina ampuma-aseen vaihtaminen lyöntiaseeseen.

* Ainoa varmistettu seuraaja on Black Mountain-vuorelta, super-mutantti Tabithan kynsistä pelastettava “ghoul” nimeltä Raul. On myös hyvin mahdollista että Dogmeatin kaltainen koira tulisi myös mukaan. Tätä ei kuitenkaan ole vielä varmistettu.

* Karman ohella pelissä on myös erillinen maine-järjestelmä, kuten Fallout 2:ssa.

* Aseilla on nyt myös omat erikoishyökkäykset, esim. golf-mailalla oma Fore!-hyökkäyks

Koe kaikki nähtävyydet ja äänet jotka sinulle tarjoaa Vault-Tec, Amerikkalaisten ykkösvalinta ydinsodan jälkeisessä simulaatiossa. Tutki Suuren Lounaiskulman vaaralliset jätteet oman holvisi parhaaksi. Tapaa uusia ihmisiä! Aseista itsesi viimeisintä huutoa olevalla aseistuksella ja kukista mitä kammottavimpia hirviöitä, kun teet itseäsi tutuksi karussa Mojaven autiomaassa.

Tässä yhteydessä on myös varoituksen sana paikallaan: Vaikka Vault-Tecin insinöörit ovat varautuneet kaikkiin sattumuksiin, Las Vegasissa onni voi kääntyä silmän räpäyksessä.

Tervetuloa ja nauti olostasi! – Vault Tec

Lisätiedot

Varastopaikka

Tilaustuote, toimitusaika ei vahvistettu, kysy saatavuutta (puh. 010-022 31)

Postiluokka

Kirje

Kunto

Käytetty

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PS3

Alakategoria

Pelit

Genre

Action & Seikkailu

Ean

0093155125179

Tuottaja

GIOTECK

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PS3: Fallout: New Vegas (käytetty)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.