PS4: Kingdom Hearts – The Story So Far

37,60 

Availability: Tilaustuote, toimitusaika n. 1-2 viikkoa

Kuvaus

Kahden pelin kokoelma sisältäen Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX ja Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue -pelit. Kingdom Hearts HD 1.5 sisältää remasteroidut teräväpiirtoversiot Kingdom Hearts Final Mix, Kingdome Hearts Re: Chain of Memories ja Kingdom Hearts 358/2 Days peleistä. Pelit kertovat tarinan 14-vuotiaasta SORA pojasta, jonka maailma järkkyy kun myrsky iskeytyy hänen paratiisisaarella sijaitsevaan kotiinsa. Samaan aikaan Disneyn linnassa kuohuaa, kun Mikki on kadoksissa. Aku ja Hessu lähtevätkin etsimään Mikkiä – matkallaan he tapaavat SORA pojan ja ikimuistoinen seikkailu voi alkaa. Pelissä kohtaavat yli 100 Disneyn hahmoa ja Final Fantasyn hahmoa, jotka tekevät pelissä saumatonta yhteistyötä. Seikkaile kauniissa klassisissa Disney elokuvien maailmoissa, kuten Aladdin, Tarzan, Herkules ja Liisa Ihmemaassa. Kingdom Hearts HD 2.5 sisältää remasteroidut versiot Kingdom Hearts II Final Mix, Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix ja Kingdom Hearts Re:coded. Koe taianomainen lumoava seikkailu Final Fantasyn ja Disneyn hahmojen seurassa. Kokoelmaan on pakattu kolme Kingdom Hearts-sarjan peliä, joiden on tarkoitus johdatella pelaajat tulevan Kingdom Hearts III:n juoneen. Pakettiin kuuluu HD-masteroitu versio Dream Drop Distancesta, Unchained X: Back Cover sekä Birth by Sleep 0.2 – A Fragmentary Passage. Birth by Sleep 0.2 on täysin uusi tarina, joka sijoittuu ensimmäisen Birth by Sleepin jälkeen ja se kertoo tapahtumat Aquan näkökulmasta. Lisäksi mukana on uusi HD-lyhytelokuva nimeltään Kingdom Hearts Back Cover kertoen salaperäisen tarinan.

Lisätiedot

Varastopaikka

Tilaustuote, toimitusaika n. 1-2 viikkoa

Postiluokka

Kirje

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhmä

PS4

Alakategoria

Pelit

Genre

Roolipelit

Julkaisupäivä

25.03.2019

EAN

5021290083752

Tuottaja

Square Enix

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PS4: Kingdom Hearts – The Story So Far”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.