PC: MotoRacer 4

8,70 

Availability: Tilaustuote, toimitusaika n. 1-2 viikkoa

Kuvaus

Hyppää satulaan ja lähde mukaan nopeatempoiseen kisaan, jossa armoa ei tunneta! Kisaa nopeilla moottoripyörillä taikka taitoa vaativilla motocrosspyörillä. Räätälöi ajokkisi mieluisaksi ja varusta kuljettajasi tyylikkäillä varusteilla. Jokainen kuljettaja omaa erilaisen persoonan ja käyttäytymisen kilpailuissa, joten ole hereillä! 15 erilaista pelimuotoa mukaan lukien King of the Hill, Last Man Standing, Survival, Catch-Up, Wolf Pack, Ghost Bike ja Golden Helmet. Pelimuodot sisältävät mm. yleistä liikennettä tiellä, mahdollisuuden kiilata vastustajaa, jaetun ruudun pelitilan ja online-pelitilan 2-10 pelaajalle. Kohtaa yli 50 erilaista haastetta, ajoa asfaltilla ja maastossa, temppuja, hyppyjä ja ilkeitä vastustajia. Pelissä on Unreal Engine 4, joka pyörittää grafiikkaa 60 fps nopeudella.

Lisätiedot

Varastopaikka

Tilaustuote, toimitusaika n. 1-2 viikkoa

Postiluokka

Kirje

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PC

Alakategoria

Pelit

Genre

Autopelit

Ean

3760156480787

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PC: MotoRacer 4”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.