-37%

PS2: Buzz Junior: Monsterimania (käytetty)

20,20  12,70 

Availability: Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Kuvaus

Huippusuosittuja Buzz! Junior: Viidakkovillitys ja Buzz! Junior: RoboRieha -pelejä seuraava Buzz! Junior: Monsterimania on palkitun Buzz! Junior -pelisarjan kolmas osa.<br/><br/>Pelaa yhtenä neljästä vallattomasta monsterista ja aiheuta kaaosta Monsterikartanossa. Nämä hullun tiedemiehen kehittämät kurittomat monsterit ovat karanneet laboratoriosta.<br/><br/>Kaikki monsterit haluavat olla parhaita, mutta Monsterikartanon huipulle voi nousta vain yksi. Siksi monstereiden on ratkaistava kartanon kunkku osallistumalla pelisarjaan.<br/><br/> * Pidä hulvattoman hauskaa pelatessasi 25 kutkuttavaa peliä<br/> * Naura sydämesi kyllyydestä luodessasi oman monsterisi<br/> * Onko pelaajia vähemmän kuin neljä? Haasta tietokoneen ohjaamat monsterit taisto<br/> * Suomenkielinen!<br/>

Lisätiedot

Varastopaikka

Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Postiluokka

Kirje

Kunto

Käytetty

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhmä

PS2

Alakategoria

Pelit

Genre

Perhe & Lapset

EAN

0711719439950

Tuottaja

GIOTECK

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PS2: Buzz Junior: Monsterimania (käytetty)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.