PS3: Call of Duty: Black Ops III

23,70 

Availability: Tilaustuote, toimitusaika n. 1-3 viikkoa

Kuvaus

<b>VALMISTAUDUKOHENNETTUUN MONINPELIIN:</b><br><br>Uusi liikkumisjärjestelmä: Call of Duty: Black Ops III -pelissäon uudenlainen liikevoimapohjainen liikkumisjärjestelmä, jossa erilaisetliikkeet voidaan ketjuttaa saumattomaksi liikekokonaisuudeksi. Järjestelmässäyhdistyvät toisiinsa liikkumisen hienovarainen tarkkuus, hallitut loikat,ripeät liukumiset ja sotilaiden erikoiskyvyt.<br><br>Räätälöity karttasuunnittelu: Pelin kartat on tehtyalusta alkaen uusittua liikkumisjärjestelmää silmällä pitäen. Näin pelaajatvoivat liikkua sekä perinteisin keinoin että uusia taktiikoita ja kikkojahyödyntäen.<br><br>Erikoishahmot: Black Ops III -moninpeli sisältää myös uudenSpecialist-hahmojärjestelmän, joka muuttaa pelin taistelutyyliäperinpohjaisesti. Uusiaominaisuuksia ovata ase- ja kykykohtaiset erikoistumiset. <br><br><b>TAISTELUAEP&#196:KUOLLEITA VASTAAN UUDESSA KAUHUTARINASSA:</b><br><br>Täysin uusi tarinakokonaisuus: Black Ops III -toimintapelissäkoetaan uudenlainen zombieuhka, joka tarjoaa täysverisen pelikokemuksen omallatarinallaan. <br><br><br><br>Kokemuspistejärjestelmä: Zombies-pelitilassa on omakokemuspistejärjestelmänsä, jonka tarjoaa pelaajille hahmokohtaisen edistymisenkokemuspisteiden karttuessa. Tämälisää pelitilaan syvyyttä ja uudelleenpeluuarvoa.

Lisätiedot

Varastopaikka

Tilaustuote, toimitusaika n. 1-3 viikkoa

Postiluokka

Kirje

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhmä

PS3

Alakategoria

Pelit

Genre

Räiskintä

Julkaisupäivä

06.11.2015

EAN

5030917162428

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PS3: Call of Duty: Black Ops III”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.