PS3: Gioteck Online Essentials Pack

18,70 

Availability: Tilaustuote, toimitusaika n. 1-3 viikkoa

Kuvaus

Yhteispakkauksessa laadukas, erityisesti pelikäyttöä varten suunniteltu 1080P XC3-HQ HDMI-kaapeli (1,8m), verkkopelaajan luottokuuloke Gioteck EX-01 Bluetooth Headset V2 sekä erinomainen Gioteck Real Triggers -lisävaruste PlayStation 3 -ohjaimen takanäppäimille.

PS3: Gioteck EX-01 Bluetooth Headset V2

EX-01 V2 Bluetooth Headset on suunniteltu yksinoikeudella PS3 -pelaamiseen. Maksimoi pelinautintosi miellyttävällä ja korkealaatuisella langattomalla Bluetooth-kuulokkeella.

Gioteck Real Triggers – Kokeile ja ihastu!

Gioteck Real Triggers – laadukkaat liipaisimet PS3-ohjaimeen. Liipaisimet parantavat PS3-ohjaimen L2 ja R2-painikkeita antaen niille huomattavasti paremman pidon ja tuntuman. Ei enää lipsumista!

Tuote uusi ja avaamattomassa paketissa. Sisältää 2 kappaletta helposti vanhojen liipaisimien päälle napsahtavia lisäpaloja – ei vaadi ohjaimen avaamista tai muita hankalia toimenpiteitä.

Helppo kiinnittää ja kätevä käyttää. “En pystyisi enää pelaamaan ilman enkä ymmärrä miten se onnistui aiemmin” on ollut yleisin vastaanotettu kommentti tuotetta testanneilta!

Hankinta ehdottoman suositeltavaa: pikkurahalla parempia pelihetkiä!

Valmistajan kuvaus / In English:

How many times have your fingers slipped off the L2 and R2 and always at a crucial moment in the game? Real Triggers put a stop to that happening ever again! Simply put, if you use a Sony PS3 Controller and youre serious about gaming you should use these.

Lisätiedot

Varastopaikka

Tilaustuote, toimitusaika n. 1-3 viikkoa

Postiluokka

Kirje

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PS3

Alakategoria

Pelit

Ean

0812313013949

Tuottaja

Gioteck

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PS3: Gioteck Online Essentials Pack”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.