PS3: PlayStation Eye

25,70 

Availability: Tilaustuote, toimitusaika n. 1-3 viikkoa

Kuvaus

Liikkeen tunnistava, hälyä poistavalla mikrofonilla varustettu sulavalinjainen kamera tuo PlayStation-tuoteperheeseen seuraavan sukupolven kameratekniikan.<br><br>Erittäin kehittynyttä USB-kamera- ja mikrofonitekniikkaa sisältävässä PLAYSTATION Eyessa on erinomainen herkkyys hämärässä kuvaamiseen – saat terävää, täydellisesti valottunutta videokuvaa huonossa valossakin.<br><br>Suurempi kuvanopeus (enimmillään huikea 120 kuvaa sekunnissa – useimpien elokuvien nopeus elokuvateatterissa on 24 kuvaa sekunnissa) ja kahden asetuksen zoom parantavat pelikokemusta tehokkaamman seurannan ja vasteen ansiosta, ja valittavana on lähikuva- tai koko vartalon asetus.<br><br>Äänen tallennuslaatu on parantunut huimasti: neljä sisäänrakennettua mikrofonia vähentää kaikua ja taustamelua. Näin äänichatin kuuluvuus on hyvä meluisassakin ympäristössä.

Lisätiedot

Varastopaikka

Tilaustuote, toimitusaika n. 1-3 viikkoa

Postiluokka

Kirje

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhmä

PS3

Alakategoria

Pelit

EAN

8809083647476

Tuottaja

Sony Computer Entertainment

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PS3: PlayStation Eye”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.